Adaptacija industrijskih objekata

Apartman 
U periodu tokom osamdesetih godina smo izveli nekoliko adaptacija poslovnih i industrijskih objekata kao što su FIO Minel u Kostolcu, garaže autobusa Putnika na Južnom bulevaru u BG. Tokom  devedestih godina u Českoj smo radili adaptacije pogona delova fabrike putničkih automobila Tatra Pribor, delove fabrike Tesla i neke druge objekte u Brnu i Ostravi. U USA smo radili kao deo tima pored nekoliko drugih proizvođača na adapataciji poslovnih prostora firme Motorola u Bensenville-u nakon preseljenja u Shamburg. IL.

 

 

Apartman
Poslednjih godina je u Čikagu je počelo veliko pretvaranje  napuštenih fabričkih hala u apartmane i poslovne prostore. Kombinacijom elemenata industrijske gradnje sa drugim “toplijim”  materijalima dobijaju se stambeni i poslovni  prostori sa posebnim šarmom i toplinom. Ovakvi prostori su posebno popularni kod mladih porodica avangardnog stila življenja.
Ako razmišljate o pretvaranju napuštenih proizodnih objekata u prostore druge namene kontaktirajte nas i dogovorite sastanak još danas.
modifikovan industrijski prostor