ADAPTACIJA KUCE ILI STANA

0

Adaptacija stana
U natavku naseg bloga o adapaciji kuce ili stana krcemo od process dizajniraja enterijera I izalaznja optimanih resenja za nasu kucu ili stan. Svakako kncept za dizajn je povezan sa mnogo preduslova. Svaako najbitniji su Funkcinalnost novog nterijera, ekonomska opravdanost investicije I u adaptaciju kuce ili stana kao I pravilan odabir materijala, boja I osvetljeja enterijera.
U dnanasnjem postingu o adaptaciji stana cemo predstaviti idejn resenja enterijera za dnevnu sobu. Ovo su resenja koj smo upravo dizajnirali za naseg klijenta. Proces realizcije adaptacije stana ce biti propracen snimcima “korak po korak-pre I posle”.
U ovom resenju smo pratili koncet modernih linija ,decntnih boja I geometrijskih oblika ukomponovanih skladno u prostrani dnevni boravak sa dva posebna sadrzaja, jedan trpezarisjko gostinski drugi – klubno porodicni. U drugoj fazi tokom let ace se na dnevnu sbu dograditi “suncana soba” sa dodatnih 40 kvadratnih metara zastakljenog prostora modern materijala I primenjenih tehnologija “pametnih kuca” . Ova resenja se ticu automatskim upravljanjem dnevnim-vestackim osvetljenjem, korekcijom temperature I upotrebom prirodnih izvora kad god je to moguce bez aktiviranja grejanja ili hladjenja ako su prisutni izvori spoljnih uticaja.
Dragan

Post a Reply