ADAPTACIJA POSLOVNIH PROSTORA U BEOGRADU

0

Renoviranje poslovnih prosora u Beogradu

Ne zna se sta je teze po nekad. Da li dabrati izvodjaca koji ce ponuditi nanizu cenu za radove, ili izdrzati ”torturu” procesa reonviraja, pogotovu ako ste primorai da u delu polovnog prostora radite a da se u drugom delu odvija process radova.

Nije retko da se na trzistu nalazi puo firmi koji o sebi svakako tvrde najbolje. Problem je cesto sto se prihavcene obaveze ne postuju, rokovi se prolongiraju, dodatni radovi pristizu, a celom procesu se ne nazire kraj.

Zato savetujemo da dobro proucite pristup “svog” izvodjaca, od tacnosti dolazenja na sastake, do nacina pripreme dokumentacije, pripreme planova realizacije posla- izrada plana toka radova I td.

Ako sve ovo ide kako treba, I stekli ste utsak da predstavnik firme za koju ste se odlucili ili zelite da se odlucite onda ste se naj verovatnije dobro odlucili.

Ako sve to ne “mirise” na profesionalizam I besprekornost, radije potrazite nekog ko e vam uliti poverenje pa ako I kosta deseta procenata vise. Na kraju posla, mozda to I nece biti skuplje nego sto bi “jeftinija” ponuda izgledala u pocetku.

Puno srece u izboru vaseg buduceg izvodjaca.

Dragan

Post a Reply