NOVI TREND U DIZAJNU KUHINJA

0

Peporuke za dizajniranje kuhinja u manjim prostorima 

Kuhinja je definitivno, srce svakog stana i kuce, u vremenu brzog i dinamicnog zivota,  danas ljudi troše dragoceno vreme vrlo cesto kod kuće. Prioritet dizajna kuhinje je da stvori udobnost prostora koji odgovara   njihovom  životnom stilu. Stvaranje dobrodošlice i efikasno kuhinjskog prostora koji odgovara konforu zivotnog stila i maksimizira ceo kuhinjski prostor je često glavni prioritet.
 POSMATRAJTE  I ANALIZIRAJTE

Dobar nacin kako da “dozivite” svoj kuhinjski prostor je da posmatrate I  anlaizirate nacin na koji vi i vasa prodica koriste kuhinjski prostor. U poslednje vreme porodice trose vise vremena veceravajuci i socializujuci u kuhinji i trpezariji dok druge uglavnom posle obaveljenog jela odlaze u dnevni boravak ili drugde.

Analzirajuci svoje navike i aktivnosti u kuhinji u period od mesec dana cete dobiti vrlo dobru sliku na koji nacin d planirate  opremanje svoje nove kuhinje. Posmatranjem svojih svakodnevnih aktivnosti u kuhinji koje ste stavili na papair ce relano oslikati   potrebe   vas I vase porodice I kakva sve nedostatci su sadrzani u postojecoj kuhinji, sta funkconise dobro a sta ne. I dok ste u fazi analiziranja I parcenja posotjecih aktivnosti i dnevnih  rutitna, skicirajte eventualna resenja a nedostatke koje ste primetili u postojecoj kuhinji a koje biste hteli ukljuciti u novoj sa predlozima stila koji bi zadovoljio vasa nova ocekivanja. Ovi detalji ce kasnije biti inkorporirani u raspored i dizajn nove koncpet kuhinje. Nastavak u 2 blogu

dizajn kuhinje u malom prostoru

Dizajnirana kuhinja

Post a Reply