Proizvodnja i montaža enterijera poslovnih prostora

 

Poslovni  enterijeri – tj. proizvodnja i montaža enterijera za poslovne prostore su oblast u kojoj imamo iskustvo skoro tri decenije.  Oduvek smo se trudili korisititi najkvalitetnije materijale i tehnologije  uz prvorazredno i majstorski  urađene detalje.

Naš portfolio sadrži projekte kao što su  poslovni enterijeri hotela i restorana, turističkih agencija, privatnih biblioteka, enterijeri kancelarija i direktorskih  kabineta,modernizacije prostora velikih firmi u svetu i kod nas.

Mi  u Coloseum Enterijerima imamo iste poslovne principe i pristupamo podjednako,  kako prema “malim” tako i prema “velikim” poslovima.

 Poslovni Enterijeri

Poslovni enterijer treba  ima lep i namenski dizajn,  unutrašnjost treba da kombinuje funkcionalnost sa maksimalnom efikasnošću korišćenja prostora.

Novi enterijer  treba da bude deo poslovnog imidža i upotpunjava reprezentativnost  firme i poslovne  misije koju ispunjavate.

Idejno rešenje enterijera nije samo razmišljanje o nameštaju već i o osvetljenju  prostora, povezivanju pojedinih segmenata  u jednu  celinu, da je enterijer u funkciji povećanja produktivnosti zaposlenih (ako se radi o kancelarijskom prostoru) ili upotpunjenju prijatnog boravka  gosta (ako se radi o hotelu ili restoranu) i želje da se ponovo vrati.

Sve zahteve koje pred nas postavlja klijent su analizirane i uklapane u idejno rešenje, a kasnije u dizjan i realizaciju enterijera.

 

Naš pristup svakom projektu i klijentu je individualan i proističe iz njegovih zahteva i potreba kao i mogućnosti koje nudi prostori  kao i budžet klijenta. Prostor posmatramo kao funkcionalnu celinu u kojoj je važna harmonija i namena prostora.

Pozovite nas još danas i dogovrite inicijalni sastanak da pogledamo kako možemo biti od pomoći u realizaciji vaših enterijera.