RENOVIRANJE STANOVA U BEOGRADU

0

Renoviranje stanova u Beogradu

Odlucili ste da je vreme da adaptirate svoj stan? Kupili ste stan pa ga zeliet renovirati? Pripremate se za prodaju stana pa ga zelite renovirati radi bolje prodjae?

Bilo koji od ovih razloga da je , svejedno je da ste u stuaciji da resavate dva problema: jedan je finansijski trosak, a drugi je izbor izvodjaca I organizovanje celog procesa renoviranja.

Krenmo od poslednje variante, Zelite prodati stan pa ste odlucili da ga “uljudite” malo bolje kako bi ste brze I za visu cnu prodali svoju nekretninu.

Ovaka reoviranja se svode a tako zvani “Staging” odnosno lakog sprmanja koje ne ide u dubiu renoviranja zbog troska a I cinjenice da investicija u duboko renovianje ne garantuje da ce soba koja kupi vasu nekreninu imati isti ukus ili potrebe u odnosu na one koje su postignute “lakim” renoviranjem. I necete ostici olju cenu, a klijent ce I tako zeleti da sve preuredi po svom ukusu I potrebama.
Zato preporucujemo da pozovete profesionalca – dizajnere enterijera koji ce vam savetima I eventualnim projektom pomoci da uz najmanje troskove postignete najbolji uspeh I prodate svoju nekretnnu za optimalnu mogucu cenu.
Ne zaboavite, prema statistici, kupac se odlucuje za kupovinu stana ili kuce u prvih 8 sekundi od ulaska u stan.
U tom period potencialni kupac mora da vidi najmanje tri razloga koji ce ga opredeliti da ostane u “trci” za kupvinu I natavi sa regovaranjem o ceni I ostalim uslovima kupovine.
Koja su to tri elemnta koja kupca treaju “osloviti” da bi se osecao “kod kuce” u vasem stanu?

Prvo, kuhinja: kuhinja treba da je “ociscenj” od svih suvisnosti , da je uredna, sve stvari slozene na svom mestu, sve osiceceno, okreceno, ofarbano, izbrisano. Klijent nece (oima ako to nije prvoklasno opremljena kuhinja) osavljati vas namestaj za sebe I ukoliko bi ste ga ponudili kupcu” besplatno” retko ce se podudariti uskusi, sto gneracijskih razloga sto zbog razlictih potreba odnosu a vase.

Drugo, Kupatilo: Kupatilo treba da je svakim svojim detaljem funkcionalno, cisto, “na svom mestu” plocice I detalji besprekorni! Svetlo, ako neate prirodno, najbolje da stavite led, bele boje ( preko 4000 Kelvina) koje je najblize dnevnom svetlu. Ventilator treba da je funkcionalan, osvezivaci aktivni, I sve da mirise.

Trece, i naravno ono prvo sto potenciali kupac vidi je dnevna soba! Neutrtalne boje, malo amestaja sa nesto zvim biljkama ako je moguce, ciste zavese, dosta svetla. Ako imate roletne, ili stare prozore, sredite ih, ocistite I pozeljno ofarbajte. Radiatore pozeljno ofarbat kao I cevi, Minimalni namestaj je bolje nego nogo namestaja. Svetlo je bitno isto tako, po mgustvu slike a zidu koje ce biti optmisticne, I udahnuti zivot u staticnu amosferu.

Na zapadu je uobicajeno angazovanje profesionalaca za pripremu nekretnine za prodaju. Nasa firma se takodje odaziva pozivima klijenata I pomze prilikom pripreme nekretnize za prodaju. Pozovite nas I telefnom vam mozemo pomoci da se bolje pripremite za prodaju vase nekretnine.

Post a Reply