Dizajn i opremanje pametnih kuća

Modernizacija stambenog prostora

Dobrodošli u našu oblast „Dizajn pametnih kuća, gde visok kvalitet poslovanja sa najsavremenijim sistemima nisu samo naša specijalnost, već naša strast. Nudimo širok spektar kvalitetnih, pristupačnih tehnologija koja će poboljšati vaš dom ili poslovni prostor učiniti prijatnim iznenađenjem  za vaše  goste i klijente. U našoj ponudi se nalazi širok spektar usluga u oblasti projektovanja, izgradnje i opremanja „Pametnih kuća„.

Premda je ova oblast u Srbiji još uvek u povoju, u svetu, pogotovu u USA se  ova industrija  uzela maha i Pametne kuće se mogu videti u skoro svim krajevima kontinenta.

Ušteda energije

Razvoj modernih tehnologija i njihova primena u stanovanju i svakodnevnom životu se prirodno nameće kao potreba u građevinskoj industriji.

Sve skuplja, a sve manje dostupna energija fosilnog porekla počinje da ustupa pred obnovljivim  izvorima  energije kao što je solarna, geotermlna, energija vetra i druge.

Solarni paneli

Najčešći oblici primene  alternativnih izvora energije kod nas su obično solarni paneli koji se koriste za dopunsku proizvodnju električne energije kao i za zagrevanje vode solarnim bojlerima. Srbija ima u proseku  oko 80 sunčanih dana  godišnje sa periodima sunca preko 8 sati tokom dana. Ovo predstavlja dobar preduslov za primenu solarne opreme. U našoj galeriji možete naći dosta ideja za Pametne kuće, ukoliko razmišljate na ovu temu stojimo vam na raspolaganju.