novi trend u dizajnu kuhinja

NOVI TREND U DIZAJNU KUHINJA

Peporuke za dizajniranje kuhinja u manjim prostorima

Kuhinja je definitivno, srce svakog stana i kuće, u vremenu brzog i dinamičnog života,  danas ljudi troše dragoceno vreme vrlo često kod kuće. Prioritet dizajna kuhinje je da stvori udobnost prostora koji odgovara njihovom  životnom stilu. Stvaranje dobrodošlice i efikasnog kuhinjskog prostora koji odgovara komforu životnog stila i maksimizira ceo kuhinjski prostor je često glavni prioritet.

 

POSMATRAJTE  I ANALIZIRAJTE

Dobar način kako da “doživite” svoj kuhinjski prostor je da posmatrate i anlaizirate način na koji vi i vaša porodica koriste kuhinjski prostor. U poslednje vreme porodice troše više vremena večeravajući i socializujući u kuhinji i trpezariji dok druge uglavnom posle obavljenog jela odlaze u dnevni boravak ili drugde.

Analzirajući svoje navike i aktivnosti u kuhinji u periodu od mesec dana ćete dobiti vrlo dobru sliku na koji način da planirate  opremanje svoje nove kuhinje. Posmatranjem svojih svakodnevnih aktivnosti u kuhinji koje ste stavili na papair će relano oslikati potrebe vas i vaše porodice i kakvi sve nedostaci su sadržani u postojećoj kuhinji, šta funkconiše dobro a šta ne. I dok ste u fazi analiziranja i praćenja postojećih aktivnosti i dnevnih rutitna, skicirajte eventualna rešenja i nedostatke koje ste primetili u postojećoj kuhinji, a koje biste hteli uključiti u novoj sa predlozima stila koji bi zadovoljio vaša nova očekivanja. Ovi detalji će kasnije biti inkorporirani u raspored i dizajn nove koncpet kuhinje.

Nastavak u drugom blogu

  • Category : Kuhinja
  • Type :
Categories
Comments

Just Say Your Opinion

Your Comment