O nama

PRISTUP

Mi u Coloseum enterijerima verujemo da je pronalaženje klijenta isto toliko bitno koliko i ispunjenje svih dogovorenih obaveza i termina. Pružanje usluga održavanja nakon završetka projekta (ukoliko se to izisukuje projektom) predstavlja posebno bitan deo poslovne aktivnosti našeg tima. U ovom poslu smo uspešni više od 25 godina!

Naš moto je: pošteno, poslovno, pristupačno!

Pošteno

Pored ekonomskih ciljeva za nas je posao uživanje i tako se prema njemu odnosimo. Iskrenim i poštenim odnosom prema klijentima izgradimo i održavamo iskren i profesionalan odnos na dugoročnoj osnovi. Pristupamo svakom projektu sa pažljivom analizom njegovih potreba i trenutnih mogućnosti.

Poslovno

Svaki naš dosadašnji posao proteklih trideset i više godina smo počeli, radili i završili u skladu sa dogovorenim uslovima kako u pogledu rokova tako i u pogledu budžeta predviđenih ugovorom. Naš cilj je da započetu saradnju sa klijentom nastavimo i pretvorimo u tradiciju. Naši partneri su nas uključivali u svoje projekte opet i opet, a to je najbolja reklama.

Pristupačno

Naše cene su veoma konkurentne i adekvatne su traženom i očekivanom kvalitetu. Svaki projekat sadrži vrlo preciznu specifikaciju poslova i materijala koji su obuhvaćeni ponudom.

Ukoliko postoji potencijalna mogućnost da se mogu pojaviti neki, u prvom momentu nevidljivi poslovi, upozorićemo klijenta na to sa mogućim eventulnim troškovima ako do toga dođe.

Naravno svaka adptacija je nepredvidiva u potpunosti tako da se blagovremeno sarađuje sa klijentom u prevazilaženju novootkrivenih saznanja. Nikada ne preferiramo povećanje obima posla ako to nije isključivo u interesu klijenata.

O OSNIVAČU

Dragan Bogdanović, rođen 1956. godine. Profesionalni put je protkan neprekidnim školovanjem i sticanjem novih znanja i iskustva u primeni modernih materijala i tehnologija u građevinarstvu kako u Srbiji tako i u svetu (Česka i USA). Posle završene srednje građevinske diplomirao je na višoj građevinskoj školi u Beogradu 1979. god. Apsolvirao na FON Beograd 1982. god. (kadrovski smer), završio tehnički institut ORT Zarem Golde Technical Institute u Skokie, država Illinois.

2007. god. diplomirao Enterior dizajn na čuvenoj International Accademy for Design and Technology u Čikagu, USA. Svoj profesionalni put je počeo u Građevinskom preduzeću Rad, Beograd 1976. god, a 1986. god. otpočinje svoju samostalnu poslovnu karijeru. Visoki profesionalizam i poslovnost su naša vodilja kroz decenije delovanja kako na prostorima bivše YU, tako i Češke i USA. Stalno profesionalno obrazovanje i stručno usavršavanje nam omogućava da pratimo primene najnovijih tehnologia i rešenja u građevinarstvu.

NAŠE REFERENCE

U našem portfoliju se nalaze objekti od jednostavnih rešenja do objekata na kojima su primenjene “smart home technology”.

Investitoru nudimo rešenja po principu “ključ u ruke” od pripreme i izrade projektne dokumentacije do finalizacije svih faza izgradnje, opremanja objekata i stavljanja u funkciju sa svim tehnološkim celinama.

Od početka svojih aktivnosti nikada nismo probili ugovorene rokove, počinjali smo uvek na vreme, a završavali pre roka. Uvek držimo svoju reč pa nam se naši klijenti sa zadovoljstvom obraćaju uvek kada su im potrebne građevinske usluge.

Neki od realizovanih projekata od 1986. do 1990. godine su:

  • FIO Minel, Kostolac, parovod ( 2x 300 mm ) za snabdevanje fabrike Minel od Termo elektrane u Kostolcu u dužini od 3 km.
  • Gasovod za selo Jarkovac u ataru opštine Zrenjanin.
  • Tržni centar Batajnica.
  • Hotel Putnik u Vatinu (kod Vršca).
  • Izgradnja novih turističkih poslovnica ili rekonstrukcija postojećih za turističko preduzeće Putnik Beograd (u Puli, Rabcu, Porecu, Portorozu, Vršcu, Beogradu…).
  • Adaptacija direkcije Putnika u Beogradu,

kao i mnogi drugi projekti širom bivše YU

Od 1990. do 2003. god. naše aktivnosti su nastavljene u Čehoslovačkoj, kasnije u Češkoj, u oblasti izgradnje i opremanja industrijskih i poslovnih objekata, uglavnom se radilo o brendiranim auto prodajnim i servisnim centrima marke Mercedes, Toyota, Ford, Nissan, Peugeot, Citroen, Fiat, Mazda, Kamionskih sevisnih centara, protektirnica i drugih poslovnih objekata.

Od 2004. do 2011. god. smo se specijalizovali za apatacije stambenih i poslovnih prostora u Čikagu, USA.

Poznati projekat koji smo radli je adaptacija poslovne zgrade Motorola u Bensenville pored Čikaga, Poslovna zgrada Lake cable Chicago, DMS pharmaceutical Park Ridge – Čikago, Condominium assn Cikago, Old bickers club Blue Island, nekoliko “boljih” restorana u Čikagu i drugi.

Kod adaptacija stambenih prostora u Čikagu i okolini većinu naših aktivnosti smo usmerili u adaptaciju “upper class” kuća i rezidencijalnih prostora projektovanje i izvođenje novih enterijera kao i aplikacija modernih tehnologija u “smart homes” – “pametnim kućama”.

Od 2010. godine svoju aktivnost smo usmerili na naše tržište gde želimo primeniti znanja i iskustva stečena u svetu u oblasti modernih tehnologija i primeni “smart home” tehnologija sa akcentom na uštedu energije, estetiku i funkcionalnost.