ADAPTACIJE POSLOVNIH OBJEKATA

Profesionalna adaptacija poslovnih prostora

Adaptaciji poslovnih i industrijskih prostora i objekata pristupamo sa temeljnom analizom postojećeg stanja i novih potreba klijenta. Naš tim u saradnji sa timom klijenta priprema pojedinačne korake svake faze i realizuje na optimalan način koji ne remeti poslovni tok klijenta. Adaptacija poslovnih prostora (kancelarija i sličnih objekata) se odvija po fazama. Naša iskustva – renoviranje kancelarijskih, industrijskih, poslovnih i sakralnih obekata u Čikagu  i bivšoj YU sa Putnikom i drugim poslovnim partnerima.

Sve poslove smo otpočinjali i završavali u skladu sa ugovorenim obavezama vrlo često pre roka, nikada nismo probili rokove ukoliko nije došlo do ugovornog  povećanja i proširenja početnog  projekta i obima poslova.

Prvi utisak je važan

Kada imate potencijalnog klijenta koji dolazi u Vašu kancelariju ili vaš restoran prvi put , njihov prvi utisak o vašoj firmi može biti formiranan njegovim prvim utiskom u kancelariji vaše firme.

Kreiranje imidža Vaše firme

Zato je neophodno da kancelarije firme budu opremljene u skladu sa ukupnim imidžom vaše firme. Veoma je važno da dizajn enteriera vaše kancelarije treba da je u skladu sa načinom na koji želite da vaše poslovanje bude viđeno tuđim očima. Prostor  bi trebalo da bude uredan i bez nepotrebnosti, funkcionalni deo kancelarije da je u skladu i harmoniji sa njegovim arhivskim delom gde se čuva poslovna dokumentacija.

Takođe, osvetljenje igra važnu ulogu kad je u pitanju dizajn enterijera vaših kancelarija, dovoljna količina dnevnog osvetljenja je značajan faktor. Ukoliko nemamo dovoljno dnevnog osvetljenja u svim delovima kancelarija treba razmišljati na temu opcije uvođenja staklenih pregrada izmedju pojedinih prostora.

Dizajn i adaptacija enterijera kancelarije

Dobar kancelarijski dizajn enteriera je važan ne samo za naše klijente već i za produktivnost Vašu i vašeg radnog tima. Korišćen materijal u vašem enterijeru treba da je dobro i pažljivo odabran i optimalan za rad u datom okuženju, da reducira buku iz radnog prostora i okruženja kad god je to moguće.

Kada se odlučujete za kompaniju koja ce izvesti adaptaciju enterijera vaših kancelarija važno je da odaberete onu koja će ponuditi iskustvo i znanje u ovoj oblasti i sigurnost da će posao biti obavljen kvalitetno i u skladu sa ponuđenim rešenjima koji ste usvojili.

Mobilne pregrade u kancelarijskom enterijeru

Postoje oni ljudi koji mogu da rade bez obzira gde se nalazite, da li je bučno ili tiho će zavrsiti svoj posao , kao i oni koji to ne mogu pa zbog njih treba kancellarijski prostor da prilagodite. U ovakvim slučajevima pregradni elementi dolaze do punog izražaja i namenskom prilagođavaju prostora.

Kancelarijske pregrade imaju još jednu prednost, postajući deo enteriera ne ulaze u investicionu celinu zgrade kao fiksni pregradni zidovi. Danas postoji veliki izbor materijala koji se mogu koristiti u modulrnim pregradama kancelarija kao na primer: drvo u raznim oblicima, matirano staklo, zastakljeni delovi enteriejra, razne vrste kombinacija metal, tekstil, staklo, pleksi staklo itd. Stavaranjem radnih uslova zaposleni se lakše fokusiraju na problematiku rada i postižu bolje rezulate uz bolju kontrlu i uvid u njihove dnevne aktivnosti tokom radnog vremena. Pregradni elemnti takođe služe za provlačenje i nošenje strukturnih kablova za struju i informacione sisteme. Ukoliko su vam potrebna nova rešenja za pregradne zidove u vašem poslovnom prostoru, kontaktirajte nas još danas.

Pregrade u poslovnim enterierima od gips kartona i lakih pregradnih konstrukcija

Mnogi klijenti se odlučuju za upotrebu gips kartonski pregradnih zidova od lake metalne konstrukcije kada se radi o renoviranju ili preuređenju prostora, ili čak svojih domova.
Ovaj naćin pregrađivanja prostora ima prednosti u odnosu na klasične materiale i zbog svoje jednostavne monatže i demontažre kasnije ako je to potrebno. Sa gledišta finansiranja adaptacije, ovi zidovi su mnogo jeftiniji, a njhovo održavanje jednostavnije kroz period koričšenja. Zbog toga je neophodno angažovati firmu koja ima iskustva u ovakvim poslovima. Kontaktirajte nas za više informacija kada budete razmišljali na temu pregarađivanja vaših kancelarija i adaptacije poslovnih prostora.