Proizvodnja i montaža enterijera poslovnih prostora

Primena kvalitetnih materijala i tehnologije za poslovne enterijere

Poslovni enterijeri – tj. proizvodnja i montaža enterijera za poslovne prostore su oblast u kojoj imamo iskustvo skoro tri decenije. Oduvek smo se trudili korisititi najkvalitetnije materijale i tehnologije uz prvorazredno i majstorski urađene detalje.

Naš portfolio sadrži projekte kao što su poslovni enterijeri hotela i restorana, turističkih agencija, privatnih biblioteka, enterijeri kancelarija i direktorskih kabineta,modernizacije prostora velikih firmi u svetu i kod nas.

Mi u Coloseum Enterijerima imamo iste poslovne principe i pristupamo podjednako, kako prema “malim” tako i prema “velikim” poslovima.

Poslovni imidž kao deo novog enterijera

Poslovni enterijer treba ima lep i namenski dizajn, unutrašnjost treba da kombinuje funkcionalnost sa maksimalnom efikasnošću korišćenja prostora.

Novi enterijer treba da bude deo poslovnog imidža i upotpunjava reprezentativnost firme i poslovne misije koju ispunjavate.

Idejno rešenje enterijera nije samo razmišljanje o nameštaju već i o osvetljenju prostora, povezivanju pojedinih segmenata u jednu celinu, da je enterijer u funkciji povećanja produktivnosti zaposlenih (ako se radi o kancelarijskom prostoru) ili upotpunjenju prijatnog boravka gosta (ako se radi o hotelu ili restoranu) i želje da se ponovo vrati.

Sve zahteve koje pred nas postavlja klijent su analizirane i uklapane u idejno rešenje, a kasnije u dizjan i realizaciju enterijera.

Individualni pristup klijentu i projektu

Naš pristup svakom projektu i klijentu je individualan i proističe iz njegovih zahteva i potreba kao i mogućnosti koje nudi prostori kao i budžet klijenta. Prostor posmatramo kao funkcionalnu celinu u kojoj je važna harmonija i namena prostora.

Pozovite nas još danas i dogovrite inicijalni sastanak da pogledamo kako možemo biti od pomoći u realizaciji vaših enterijera.