Proizvodnja i montaža enterijera stambenih prostora

Dizajn enterijera kuća

Gradite kuću ili rekonstruišete stan? Dizajn enterijera vaše nove kuće ili stana je najbolje poveriti profesionalcima – dizajnerima enterijera koji će vam pomoći u osmišljavanju novih modernih rešenja vaše kuhinje, kupatila, potkrovlja, suterena, dečijih ili spavaćih, gostinskih soba…

Naš dizajn studio će vam ponuditi idejna rešenja koja ćemo u saradnji sa vama pretočiti u predivan enterijer vaše nove kuće i stana. Ukoliko poverite rešenje vašeg novog enterijera nama, osiguraćete ne samo uštedu u opremanju vaše kuće i stana, već ćete pre svega efektivno i optimalno iskoristiti svoj stambeni prostor, poboljšaćete funkcionalnost i uštedeti investicije primenom novih materijala i tehnologija.

Idejna rešenja i projektovanje enterijera

Idejna rešenja se obično pripremaju u dve do tri varijante u formi skica nakon premeravanja prostora.

Usvajanjem i odobravanjem idejnog rešenja od strane klijenta prelazimo u fazu izrade idejnog projekta, nakon čijeg usvajanja i odobravanja od strane klijenta nastvaljamo sa izradom projekta i radioničkih crteža. Ukoliko postoji potreba izradjujemo 3D vizualizaciju prostora. Rezultat ovakvog postupka pripreme projekta je kasnije stvaranje enterijera i nameštaja koji čine jedinstvenu celinu u kojoj se klijent oseća prijatno i udobno sa svojom porodicom i prijateljima.

Zašto se odlučiti za izradu enterijera vaše kuće i stana kod nas?

Usluge projektovanja i izrade stambenih enterijera vršimo kompleksno. Obezbeđujemo sve, od pripreme i predloga uzoraka boja svake od postorija, materijala za pojedini nameštaj, podove i druge delove enterijera rasporeda pojedinih delova enterijera i uređaja, osvetljenja, klimatzacije itd. Sve ovo radimo uz maksimalnu saradnju sa kijentom kako bi njegova predstava o “onom pravom” bila postignuta.

Ako još uvek razmišljate kome poveriti realizaciju vašeg interijera kuće ili stana, a čitate ove redove, nudimo vam nekoliko razloga zbog kojih biste se trebali odlučiti upravo za Coloseum Enterijere!

Prvo – Tim profesionalno visoko edukovanih dizajnera će raditi sa vama od početka na pripremi svake faze projekta.

Drugo –Više od 25 godina profesionalnog iskustva u ovom poslu, kako u Srbiji (i zemljama bivše YU) tako i u svetu (USA, Česka, Slovačka… ).

Treće – Nikada u svojoj karijeri nismo kasnili sa početkom i završetkom ni jednog od izvedenih projekata.

Četvrto – Svi naši projekti su zavrsavani uz obostrano zadovoljstvo klijenta i nas.

Peto – Posle završetka projekta uvek smo na raspolaganju za servisiranje izvedenih projekata u skladu sa preuzetim ugovornim obavezama.

Ukoliko smatrate da su ovo neki od kriterijuma koji odgovaraju vašim predstavama za izbor pouzdanog izvođača, pozovite nas još danas i dogovorite inicijalni sastanak, videćete, nećete se pokajati!