RADNO VREME: PON - PET 08:00 - 17:00h

Galerija Jagodici

Dedinje, Beograd

Adaptacija stana

Jagodici

Zahtev investitora posle usvojenog idejnog rešenja i projekta enterijera je bio: „Izvršiti kompletnu adaptaciju stambenog prostora u vili površine preko 150 kvadrata u high end-u periodu od 20 dana!“

Penali za svaki dan kašnjenja su bili ugovoreni u visini od 1.000 evra za svaki dan kašnjenja.

Organzacija je bila postavljena na 24 satnom radnom danu u tri smene. U kući je bilo 4 kupatila, kuhinja sa ostalim prostorijama. Mrežni dijagram detaljno razrađen je ostavljao mnogo prostora za greške.

Poseban akcenat je bio na prostor koji je objedinjavao dnevni boravak sa trpezarijom dok se kuhinja nastavljala u produžetku trpezarije vizualno podeljena manjim arhitektonskim detaljima i nameštajem.

U stambenom delu su bile dve dečije sobe sa master bedroomom i kupatilima za svaku od soba posebno, kao i guest bathroom kod ulaza – iz hodnika.

Socialni i privatni deo je bio spojen dugaškim foajeom .

Ceo projekat sa primopredajom je bio kompletiran u roku od 19 dana kalendarskih bez ijedne reklamacije.

U periodu izvodjenja saradnja sa investitorom i nadzornim organom je bila uzorna a sve nedoumice su bile promptno rešavane u hodu.

  • YEAR : 2018
  • LOCATION : Dedinje, Belgrade
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR : Dragan Bogdanovic
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : Stanovi
YEAR

2018

LOCATION

Dedinje, Belgrade

CREATIVE DIRECTOR

Dragan Bogdanovic

PORTFOLIO

Stanovi