Stolarske usluge

Proizvodnja nameštaja

Naše stolarske usluge bi mogle biti opisane kao širok spekatar stolarskih usluga u oblasti obrade drveta, proizvodnje delova i kompletnog nameštaja i enterijera po meri i na zahtev, ne bavimo se serijskom proizvodnjom – svaki komad je uniktan.

Kroz decenije iskustva se formirao tim majstora koji imaju  pre svega zanatski ponos na urađen posao pa tek onda sve ostalo. Do sada samo opremali zaista veliki broj prostora najrazličiijih namena od turističkih poslovnica, hotela i restorana do škola, obdaništa i naravno stanova i kuća, kako ovda na prostorima bivše Jugoslavije tako i u svetu ( u Češkoj- većinom Prag, Brno; Ostravau USA, uglavnom obast Čikaga, Columbus – Ohio, Denver – Colorado, kao i neki drugi gradovi).

Primena modernih i tradicionalnih metoda obrade drveta

Za obradu drveta imamo zaista vrlo širok spektar opreme i alata, a naša znanja u primeni modernih i tradicionalnih metoda završne obrade drveta su poznati našim klijentima koji očekuju visoki kvalitet. U enterijerima i eksterijerima primenjujemo i izrađujemo širok spektar arhitektonskih detalja koji daju šarm i eleganciju enterijerima i eksterijerima koje smo radili.

Modernizacija enterijera

Povećanje vrednosti i lepote vašeg doma može biti jednostavno i pristupačno. Ako nam ne verujete, pogledajte neku emisiju o modernizaciji enterijera ili neki časopis iz ove oblasti. Primetićete da se enterijeri između sebe razlikuju u lepoti, toplini, udobnosti i osećanju ukupne vrednosoti prostora koji posmatrate. Vrlo često zapažate da su najtopliji i najskuplji enterijeri klasične izvedbe, urađeni od drveta , kasetiranih plafona, sa drvenim detaljima na zidovima, obloženih panelima ukrašenim i lepim lajsnama i detaljima. Bez obzira da li planirate da živite u svojoj kući duže u godinama koje dolaze, ili ste upravo selite u drugu nekretninu, a ovu spremate za prodaju pa je nameravate adaptirati radi povećanja njene tržisne vrednosti i ubrzati prodaju. Svakako da je drugačiji pristup u pripremi i realizaciji adapatacije kada se radi o tome da li adaptirate kuću za prodaju ili ostajete i dalje da živite u njoj, ali želite da je uredite po svom ukusu i životnom stilu.

Projektovanje enterijera u zavisnosti od vašeg budžeta

U našoj firmi projektujemo i radimo enterijere svih kategorija i namena u zavisnosti od budžeta klijenta i njegovih ciljeva koje želi postići novim enterijerom. Naše cene su pristupačne, a predložićemo vam rešenja koja ne moraju „apriori“ da budu skupa iako tako mogu izgledati na prvi pogled. Možemo Vam predložiti Metropoliten stil, moderan, savremen ili tradicionalan odnosno klasičan uz upotrebu materijala koji tome odgovaraju kao i kombinacija modernog i klasičnog. Površinska obrada materijala omogućava sve vrste efekata, pa se tako mogu ispuniti najrazličitiji ukusi i stilovi u enterijerima. Takođe se možete odlučiti za eko variant uz upotrebu obnovljivih materiala i rešenja. Trudimo se da naš deo posla učinimo ekološki što prihvatljivijim bez dodatnog opterećivanja budžeta klijenta.

  • Pretvorite “običan” u uzbudljiv
  • Pretvorite “stari” u novi
  • Pretvorite “jednolično” u dramatično
  • Pretvorite “jednostavno” u elegantno

Pozovite nas još danas i dogovorite sastanak sa nama!!!